Sağlıkçılar Koronavirüse Çalım Attı

Sağlıkçılar Koronavirüse Çalım Attı

ANTALYA'da koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanları, bir yıl aradan sonra döndükleri sahalarda centilmence mücadele etti. 20 takımın şampiyonluk yarışında ipi Tıp Fakültesi Acil Takımı göğüsledi.

Antalya Sağlık Çalışanları 20. Geleneksel Futbol Turnuvası, Özel OFM Antalya Hastanesi ile Antalya Sağlıkspor sponsorluğunda yapıldı. Bir ay önce, Türk Telekom Lisesi Demirspor Spor Kompleksi'nde başlayan turnuvaya kamu ve özel sağlık kuruluşlarından 20 takım katıldı. Bir yıl aradan sonra gerçekleştirilen turnuvanın final maçları dün akşam oynandı. Pandemi süreci nedeniyle yoğun bir şekilde Covid-19 virüsü ile mücadele eden sağlık çalışanları A,B,C ve D Grubu'nda kıyasıya mücadele etti. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar direkt, ikinci ve üçüncü sırayı alan takımlar ise çeyrek finale kaldı. Ardından yapılan maçlar sonunda 4 takım finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Eski FİFA kokartlı hakem İlhami Kaplan'ın yönettiği final maçında Tıp Fakültesi Acil Takımı, Atatürk Devlet Hastanesi'ni 5- 2 yenerek şampiyon oldu. Eczacılar Odası'nı 1-0 yenen Sağlık Müdürlüğü Atılgan Takımı ise üçüncülük elde etti.

Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Turnuva Koordinatörü Arif Oktaroğlu verirken, ikinci Atatürk Devlet Hastanesi'nin kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Buğrahan Bozkurt takdim etti. Ödül törenine Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Futbol İl Temsilcisi İsmail Şener ve Özel OFM Antalya Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Mençi ile çok sayıda davetli katıldı.

Sağlıkçılar Koronavirüse Çalım Attı

Sağlıkçılar Koronavirüse Çalım Attı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler