Antalyaspor'da Trabzonspor Galibiyeti Sonrası Nuri Şahin'den Avcı Açıklaması!

Antalyaspor'da Trabzonspor Galibiyeti Sonrası Nuri Şahin'den Avcı Açıklaması!

Süper Lig'de yeni hafta heyecanı başladı. Trabzonspor karşısında dün akşam alınan 2-1'lik galibiyet sonrası teknik direktör Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

Süper Lig 16.haftasında evinde lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Antalyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada karadeniz fırtınasını 2-1'lik skorla galip etmeyi başardı. Karşılaşmada oynanılan futbol ve tribünde yer alan taraftarların da mutlu olması gecenin Antalya'da güzel bitmesine sebep oldu. 

Karşılaşmada Antalyaspor'un gollerini Fred ve Dorukhan Toköz (k.k) atarken, Trabzonspor'un tek golü Cornelius'dan geldi.

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Nuri Şahin ise sabah saatlerinde Abdullah Avcı ile birlikte olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

İşte o paylaşım..

ekran-resmi-2021-12-12-15-24-48.png

"Dün maç öncesi ve sonrası sarf ettiğiniz güzel sözler için bir kez daha teşekkür ederim hocam. Sizinle çalışırken çok şeyler öğrenmiştim, rakipken de öğrendiğimi görmekten çok mutluyum. Hep söylediğiniz, hep söylediğimiz gibi; çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam..."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler