Nuri Şahin’den Yeni Anlaşma: Dev Kulübün Yeni Teknik Direktörü Oldu

Nuri Şahin’den Yeni Anlaşma: Dev Kulübün Yeni Teknik Direktörü Oldu

2023-2024 sezonunda Antalyaspor’u çalıştıran Nuri Şahin, devre arasından sonra Almanya’nın yolunu tutmuştu. Dortmund’da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin’e yeni görev verildi.

Futbolculuk hayatıyla Borussia Dortmund’un efsanesi olan Nuri Şahin, çocukluk hayaline kavuştu. Formasını terkettiği kulüpte şimdi teknik direktör olarak görev alacak. Dün kulüpten gelen açıklama ile beraber Şahin’in görevi resmiyet kazandı. Terzic’in ayrılmasıyla Dortmund’un başına Nuri Şahin geçti.

Nuri Şahin ile Dortmund arasında yapılan anlaşma hem iç hem dış başında geniş yer buldu. Antalyaspor ile teknik direktörlük hayatına başlayan Şahin, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

NURİ ŞAHİN, DORTMUND’A İMZA ATTI

Bundesliga kulübü Cuma günü yaptığı açıklamada, Nuri Şahin'in yeni Borussia Dortmund baş antrenörü olarak doğrulandığını duyurdu.

Perşembe günü istifasını açıklayan Edin Terzić'in yerini aldı. 35 yaşındaki oyuncu, Signal Iduna Park'ta üç yıllık bir sözleşme imzaladı. Nuri Şahin şu açıklamayı yaptı;

“Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Kulüpteki tüm sorumlulara bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki görevimi dört gözle bekliyorum. İlk günden itibaren başarımızı en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler