Avrupa Şampiyonası’nda Almanya Şov Yaptı: İskoçya’yı Farklı Geçti

Avrupa Şampiyonası’nda Almanya Şov Yaptı: İskoçya’yı Farklı Geçti

Almanya, Avrupa Şampiyonası açılış maçında İskoçya’ya konuk etti. Turnuvanın açılış maçında ev sahibi ekip büyük sükse yaparak kazandı. Rakibine şans tanımayan panzerler, EURO 2024’e galibiyet ile başladı.

EURO 2024 turnuvası Almanya’nın ev sahipliğinde dün oynanan maç ile başladı. TSİ 22’de başlayan müsabakada Almanya rakibi İskoçyalı adeta gole boğdu.

Panzerler, hızlı bir başlangıç yaparak 5-1’lik skorla 3 puanı almayı başardı. Sonradan oyuna giren Türk asıllı Alman futbolcu Emrecan, takımın 5. golünü attı.

ALMANLARDAN GÖSTERİŞLİ GALİBİYET

EURO 2024'ün açılış maçında Julian Nagelsmann'ın öğrencileri on kişilik İskoçya’ya şans tanımadı. Genel turnuvalar baz alındığında en farklı açılış galibiyeti oldu. Maç sonunda Almanya teknik direktörü Julian Nagelsmann,

“Maçtan önce biri bana teklif etseydi bu sonucu kabul ederdim. İlk 20 dakika çok iyiydi. İskoçya’ya biz saygı gösterdik. Muhtemelen ilk iki golümüzü attıktan sonra daha da fazlasını gösterdik. Özellikle ilk gol çok iyi oyun sonrası geldi. Önemli olan çok gol atmış olmamız.”

Almanya orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan: “Başlangıçtan itibaren yüksek yoğunlukta oynadık ve inanılmaz iyi bir ilk yarı geçirdik. Sadece ihtiyacımız olan başlangıçtı. Maçtan önce de iyi bir his vardı ve çok şükür bu duygu doğruydu” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler