NBA’de gecenin şampiyonu Alperen Şengün

NBA’de gecenin şampiyonu Alperen Şengün

Ünlü oyuncu Alperen Şengün 133’e 118 gibi güzel bir sayı ile kazanmış oldukları Chicago bulls maçında 25 sayı ile birlikte 11 ribauntla "double double" yapmış oldum. Milli basketbolcu, Alperen Şengün 32 dakika 19 saniye süre aldığı maçta ayrıca 6 asist...

NBA’de gecenin şampiyonu Alperen Şengün

NBA’den yapılan açıklama neticesinde dün gece oynanmış olan toplamdaki 7 maçta en güzel 10 hareket konuşuldu. Houston roket s forması ile oynayan oyuncu Alperen Şengün NBA gecesinde en güzel 10 hareketin ikisine başarılı imzasını attı. Çok konuşulan Amerikan basketbol liginde NBA houston rokets forması ile gönüllerde taht kuran Alperen Şengün NBA’de oynanan gecede en başarılı 10 hareketten ikisine başarılı imzasını atmayı hak etti. NBA tarafından yapılan paylaşım neticesinde dün gece oynanan toplamdaki 7 maçta en başarılı 10 hareket gözlerden kaçmalı.

NBA’nin yapmış olduğu maçta toplamda 10 hareket listesi paylaşıldı ve Alperen Şengün’ün bir asisti 4 sırada yer alırken bir smacı ise 2 sırada yer gösterilerek gündemi meşgul etmeyi başardı.

6 Kez Bir Maçta 20 ve Üzeri Sayı Kazandı

Ünlü oyuncu Alperen Şengün 133’e 118 gibi güzel bir sayı ile kazanmış oldukları Chicago bulls maçında 25 sayı ile birlikte 11 ribauntla "double double" yapmış oldum. Milli basketbolcu, Alperen Şengün 32 dakika 19 saniye süre aldığı maçta ayrıca 6 asist, 2 blok ve 1 top çalma ile başarılı bir şekilde oynadı. Alperen Şengün’ün sergilemiş olduğu bu başarılı performans ile bu sezonki 10 yapmış olduğu double double imza atıp 6 kez bir maçta 20 ve üzeri sayı kaydetmeyi başardı.

Alperen Şengün Kimdir?

NBA kariyerini sürdürmeyi Başaran Alperen Şengün oldukça genç yaşına rağmen Türkiye’de göstermiş olduğu başarıların ardından da NBA’de devam eden ünlü oyuncu Alperen Şengün önemli maçlarda çok başarılı sayılar atmaya günden güne devam ediyor. Genç yaşına rağmen NBA ile tanışmayı Başaran Alperen Şengün Türkiye’de ve dünyadaki basketbol severler tarafından takdir ile karşılanıyor. Alperen Şengün kariyerindeki NBA günlerinin içerisinde göstermiş olduğu performanstan dolayı birçok kişi tarafından hayata da merak konusu oluyor. Başarılı basketbol oyuncusu hayatını yakından tanımak isteyenler internet üzerinden Yıldız kariyerine araştırmaya devam ediyor.

Alperen Şengün 2002 doğumlu ve henüz 19 yaşında olmasına rağmen NBA’de gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Basketbol hayatına ise 2017 ve 2018 sezonunda Banvit basketbol kulübünde başlayarak halen kariyer basamaklarına tırmanmaya devam ediyor. Uzun forvet ise 2.08 santimlik bir boya sahip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler