Napoli'yi Eleyen Barcelona Çeyrek Finale Çıktı!

Napoli'yi Eleyen Barcelona Çeyrek Finale Çıktı!

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'yi 3-1 mağlup ederek tur atladı! İlk maç 1-1 berabere bitmişti, şimdi Katalan devi bir üst tura yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Barcelona ile Napoli arasında oynanan ilk maç 1-1 berabere sona ermişti. Rövanş karşılaşması İspanya'da gerçekleşti. Kulüpler, son 16 turunda birbirlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele etti.

KATALAN DEVİ ÇEYREK FİNALDE!

Barcelona, evinde Napoli'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Fermin Lopez'in 15. dakikada attığı golle öne geçen Barcelona, Cancelo'nun iki dakika sonra kaydettiği golle farkı açtı. Rrahmani'nin 34. dakikadaki golüyle Napoli umutlandı, ancak Lewandowski'nin 83. dakikada attığı golle Barcelona turu garantiledi. Katalan devi, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen taraf oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek olan kura çekimiyle netlik kazanacak. Futbolseverler, bu tarihi etkinliği bekleyerek favori takımlarının kaderini görmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler