Merakla Beklenen Süper Lig İhalesi Başlıyor: Futbolseverlerin Yakından Tanıdığı İsim Katılıyor

Merakla Beklenen Süper Lig İhalesi Başlıyor: Futbolseverlerin Yakından Tanıdığı İsim Katılıyor

Süper Lig kulüpleri yayın ihalesinde bir türlü bekledikleri payı alamıyor. Her ihale sonunda bütçe konusunda sıkıntı yaşayan futbol kulüpleri bu sefer umutlu. Yeni ihalede daha iyi bir kazanç sağlanması hedefleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig yayın hakkın için ihale açtığını duyurdu. İhalede sadece Süper Lig yer almayacak. Yapılan açıklamaya göre, Süper Lig’in yanında 1. Lig müsabakaları içinde ihale yapılmış olacak.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, ihalenin süresi 3 yılı kapsayacak. Şirketler, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ilişkin tekliflerini verecek.

FUTBOLSEVERLERİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİM İHALEYE GİRİYOR

İhaleye birçok önemli şirketin katılması bekleniyor. Ancak bir ismin ihaleye katılacağı söylentisi tüm futbolseverleri heyecanlandırdı. Spor gazeteci muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Saadettin Saran’ın Süper Lig ihalesine katılacağını duyurdu.

Yapılan habere göre, “Sadettin Saran: Süper Lig yayın ihalesine gireceğiz” açıklamasını yaptı. Spor, camiasının yakından tanıdığı Saran, kendi bünyesinde birçok müsabakayı sporseverlerle buluşturuyor. Şimdi ise ihaleye girerek, Süper Lig’inde yeni sahibi olmak istiyor.

SADETTİN SARAN KİMDİR?

Türk-Amerikalı iş insanı olarak bilinen Sadettin Saran, 1964 yılında Amerika’da doğdu. Hem iş insanı hem de spora merak duyan Saran, holding bünyesinde medya işlerini yürütüyor.

Şu an hali hazırda Saran Group bünyesinde yer alan Saran Medya'nın içerisinde Radyo Trafik, Radyo Müzik, Alen Elektronik Limited, Radyo Spor, Ajansspor, Tuttur ve S Sport bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler