Son Dakika: Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ile Eşi Beril Talu Tutuklandı!

Son Dakika: Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ile Eşi Beril Talu Tutuklandı!

Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ile Beril Talu çiftinin 150 milyonluk vurgun iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Vurgun iddiaları gerçek mi? Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı. İşte haberin detayları...

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddiasıyla ilgili olarak Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldiklerinde gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve Beril Talu, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.

GÖZALTI SONRASI TALU ÇİFTİ TUTUKLANDI!

Talu çiftinin ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri ve "Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar" dedikleri belirtiliyor.

Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp kaçtığı iddia edilmişti. Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Çift hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Yapılan incelemeler sonucu çiftin Gürcistan'a gittiği belirlendi. Dün öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı'na Gürcistan'dan kalkan bir uçakla geldikleri öğrenilen Talu çifti, dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

TALU ÇİFTİNE YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

Polis tarafından pasaportlarına el konulan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, Türkiye'ye giriş yapmalarının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Haklarında yurt dışına çıkış yasağı bulunan çift, gözaltına alındıktan sonra ilgili birimlere teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler