Maç Sonrası Rıza Çalımbay'dan Şaşırtan Açıklamalar!

Maç Sonrası Rıza Çalımbay'dan Şaşırtan Açıklamalar!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D grubu 5. maçında Club Brugge'ye karşı 5-0 mağlubiyet sonrası Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. maçında Club Brugge'e karşı alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarıyla futbol severleri şaşkına çevirdi.

"BU MAÇ OYNANMASIN DESELER KABUL EDERDİM"

Çalımbay maç sonunda, "Bu maç oynanmasın deseler, kabul ederdim!" şeklinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de gerçekleşen mücadele sonucunda 1 puanda kaldı." ifadelerini kullandı.

"İKİ MAÇ OYNAMA ŞANSIMIZ SIFIR"

"Çalımbay, maç sonrası basın toplantı düzenleyerek, "Bizim takım ısırmıyor, agresif değil. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Farkındayız. Milli arada iki hazırlık maçı oynamak istedim. Kadroyu gördüm, iki maç oynama şansımız sıfır. Herkes sakat.

Şenol Hoca olsun, Burak Hoca olsun bizden daha iyi biliyorlar. Biz geldiğimizde o sakatların hepsi vardı. Onları suçlayacak değiliz ama oldu yani. Nedenini bilmiyoruz. Şenol Hoca çok tecrübeli bir teknik direktör, kimseye de bir şey diyemiyoruz."

"BEN KARARLARIMI VERİRİM O OLUR"

"Benim çalıştığım yerde direnç diye bir şey olmaz. Ne direnci? Öyle bir şeyin olması mümkün değil. Ben kararlarımı veririm, o olur. Ben öyle şeylere meydan vermem. Takıma zarar verecek her şeyin önünü keserim, kadro dışı veririm."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler