Lider Kanaryadan Devre Arasında 3 Müjde Birden

Lider Kanaryadan Devre Arasında 3 Müjde Birden

Fenerbahçe milli araya moral depolayarak girdi. Sakatlıklarda son durum ne? İşte haberin detayları...

Trendyol Süper ligde yeni sezon yaz transfer sürecinde transferde adeta şov yapan Fenerbahçe hem Avrupa'da hem de Süper ligde durdurulamıyor. Başkan Ali Koç ve Selahattin Baki liderliğinde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Livakovic gibi dünyaca ünlü yıldız oyuncuları kadrosuna katmayı başaran sarı kanaryada tek hedef sezonu şampiyonlukla taçlandırmak.

Sarı lacivertli takım İsmail Kartal'ın liderliğinde hem süper ligdeki hem de Avrupa'daki bütün maçlarını galibiyetle taçlandırmayı başardı. Milli ara öncesinde süper ligde Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 deviren sarı lacivertliler milli araya bir hayli moral depolayarak girdi. Öte yandan sarı lacivertli takım taraftarına sakatlıklar ile ilgili son durumu da ifade etti .Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Milli yıldız oyuncumuz Cengiz Ünder, Lincon Henrique ve Emre Mor takımla birlikte çalışmaya başladılar.

FENER YENİ TRANSFERLERİ İLE FIRTINA ESTİRDİ

Süper ligin dev takımlarından biri olan Fenerbahçe bu sezon kurmuş olduğu kadro yapısı ile hem Avrupa'da hem de süper ligde adeta fırtına gibi esiyor. Bu sezon sarı lacivertli takımı yenen bir rakip henüz yok. Süper ligin milli araya girmesi öncesinde yenilgi yüzü görmeyen İsmail Kartal'ın öğrencilerinde sakatlıkları bulunan yıldız oyuncular da takımla beraber çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin istikrarlı galibiyetleri, oyun tekniği ve taktikleri sarı lacivertli taraftarları bir hayli memnun ediyor

DUSAN TADİC BU SEZON TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Trendyol süper lig yeni sezonunda başarılı bir transfer operasyonu gerçekleştiren sarı lacivertliler, yeni transferleri ile hem Avrupa'da hem de süper ligde şov yapıyor. Fenerbahçe taraftarı bilindiği üzere 10 numara mevkiisinde genç yıldız oyuncu Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer edilmesine bir hayli üzülmüştü. Arda Güler'in takımdan ayrılması üzerine bütün gözler yerine gelecek 10 numara oyuncusuna çevrildi.

Sarı lacivertliler başkan Ali Koç ve Selahattin Baki önderliğinde Ajax'tan dünyaca yıldız oyuncu Dusan Tadic'i renklerine bağlamayı başardı. Sırplı oyuncu Dusan Tadic göstermiş olduğu performans ile taraftarların bir hayli beğenisini kazanıyor. Oyun içi liderliği ve yüksek performansı ile göz dolduran Dusan Tadic Fenerbahçe taraftarının adeta sevgilisi oldu.

EDIN DZEKO ATIYOR! FENER ZİRVEYE UÇUYOR

Trendyol süper ligde yaz dönemi transfer sürecinde adeta şov yapan Fenerbahçe bilindiği üzere  forvet hattında dünyaca ünlü yıldız  golcü  Bosna Hersekli milli yıldız EDin Dzeko'yu renklerine bağlamayı başarmıştı. Bosna Hersekli milli yıldız oyuncu  rakip fileleleri her maçta sarsıyor. Edin Dzeko'nun müthiş performansı sarı lacivertli taraftarları bir hayli mest ediyor.

KANARYA'DA KALE PANTERİN ELLERİNDE

Sarı lacivertliler bu sezon sonunu yıllardır hasret çektiği şampiyonluk hayali ile dindirmek istiyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri hem süper ligde hem de Avrupa maçlarında zirvede rakip tanımıyor. Öte yandna dünya kupasına damga vuran Dominil Livakoviç'in  Fenerbahçe'ye imza atması taraftarları bir hayli rahatlatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler