Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Rakipleri Açıklandı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Rakipleri Açıklandı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakipleri belli oldu. İki dev kulüp, gruplara kalmak için zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Play-Off’taki rakipleri kimler oldu? İşte detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Rakipleri açıklandı, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, play-off turunda İsviçre'nin güçlü takımı Young Boys ile mücadele edecek. 3. eleme turunda Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, bu turu geçmeleri halinde Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle belirlendi. Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu turdaki rakipleri netleşti.

GALATASARAY'IN RAKİBİ YOUNG BOYS

Bu turdan itibaren elemelere katılan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar, play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise 3. eleme turunda Fransız takımı Lille ile mücadele edecek ve bu turu geçerse play-off turunda Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu eşleşmeleri netleşti.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ DE BELLİ OLDU

Elemelere 2. turdan başlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda Lille'i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımını saf dışı bırakmıştı.

BÜTÜN EŞLEŞMELER

- GALATASARAY - Young Boys
- FENERBAHÇE/Lille - Slavia Prag/Union SG
- Dinamo Zagreb - Qarabağ/Ludogorets
- Midtjylland/Ferencvarosi - Slovan Bratislava/APOEL FC
- Jagiellonia/Bodo Glimt - Kızılyıldız
- Malmö/PAOK - Sparta Prag/FCSB
- Dynamo Kiev/Rangers - Salzburg/FC Twente

MAÇLAR NE ZAMAN?

Galatasaray, play-off turundaki ilk maçına 20-21 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmasına ise 27-28 Ağustos'ta çıkacak. Fenerbahçe ise 3. eleme turunda Lille ile yapacağı ilk maçı yarın deplasmanda oynayacak, rövanş karşılaşmasında ise rakibini 13 Ağustos'ta İstanbul'da konuk edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler