Galatasaray Şampiyon Oldu!

Galatasaray Şampiyon Oldu!

Süper Toto Süper Lig’in 36. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Sarı Kırmızılılar Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek Şampiyonluğu aldı!

2022-2023 sezonunda Süper Toto Süper Lig’in 36. Haftasında lider Galatasaray oldu. Sarı Kırmızılıların MKE Ankaragücü ile karşılaşması 4-1 olarak galibiyetle sonuçlandı. Süper Lig’de bitime 2 hafta kala 23. Şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Şampiyonluğu getiren Ankaragücü maçında golleri, 7. ve 38. dakikada Mauro Icardi attı. 73. dakikada Barış Alper Yılmaz 3. Golü atarken, 78. dakikada ise Sergio Oliveira 4. golü atan isim oldu. MKE Ankaragücü’nün tek golünü ise 16. dakikada Milson attı.

GALATASARAY 82 PUANIN SAHİBİ!

23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, puanını 82’ye yükseltirken, Fenerbahçe’nin Antalyaspor’u mağlup etmesine aldırış etmeden şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Şampiyon olan Galatasaray ise 4 Haziran günü Nef Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Süper Toto Süper Lig’de Puan Durumu

Galatasaray - 82

Fenerbahçe – 77

Galatasaray- MKE Ankaragücü karşılaşmasında 7 dakikada sağ kanattan Rashica’nın ceza sahası içerisine orta göndererek ortada yer alan Icardi ile topu ağlara göndermeyi başaran isim oldu. 0-1 olarak öne geçen Galatasaray, Kerem’in 10. Dakikada sağ taraftan açtığı ortaya doğru Icardi’nin yükselmesi ile birlikte kafa vuruşuyla az bir fark ile dışarı çıktı. 15. dakikada ise Zahid’in vuruşunda kaleci Muslera toğun ağlara girmesine izin vermedi. 16. dakikada ise Taylan’ın verdiği pasla buluşan Milson, sağ köşeye topu atarak fileyi sarsmayı başardı. 16. dakikada 1-1 olan karşılaşma, 39. dakikada Keremin gönderdiği topu kafa vuruşuyla filelere gönderen Icardi, karşılaşmayı 1-2 yapmayı başardı. 73. dakikada Kerem’in orta sahadan gönderdiği pas ile Barış Alper Yılmaz topu filelere yollamayı başardı. 1-3 olan karşılaşma da 78. dakikada Kerem’in sağ kanattan gönderdiği pas ile Oliviera maçı 1-4 yapmayı başardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler