Ünal Turan ve Ceylan Koynat Kaza Yaptı! İşte Ferrari'si ile Son Sürat Giden Ünlü Fenomenin Kaza Anı

Ünal Turan ve Ceylan Koynat Kaza Yaptı! İşte Ferrari'si ile Son Sürat Giden Ünlü Fenomenin Kaza Anı

Ünlü sosyal medya fenomeni Ünal Turan’ın nişanlısı ile geçirdiği kaza an be an kayıtlara yansıdı. 14 milyon liralık Ferrari’siyle hız denemesi sırasında kaza anları kameralara yansıdı. İşte haberin detayları…

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Ünal Turan, Kuzey Marmara Otoyolu Sultangazi Cebeci Tüneli’nde süratli bir şekilde ilerleyen Ferrari otomobili ile kaza yaptı. Son sürat giden ünlü fenomen, otomobilde nişanlısı Ceylan Koynat’ta bulunuyordu. Lüks aracı kullanılamaz hale gelen ünlü fenomen Ünal Turan, aracının lastiği patladığı için kaza yaptığı belirlendi.

14 milyon liralık aracı ile kaza yapan Turan, nişanlısı ile sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabında yaşadığı kaza ile ilgili paylaşımda bulunan Turan, “Öncelikle herkese Selamun Aleyküm kıymetli kardeşlerim, talihsiz bir kaza geçirdik. Ben ve Ceylan Hanım iyi durumdayız. Sağlık durumumuz iyi hamd olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Konuyla alakalı bilgi sizlere vereceğim Allaha emanet olun” dedi.

fer.jpgnlu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler