Fenerbahçe Beko Turu Monaco’ya Bıraktı: Seri Beşinci Maça Taşındı

Fenerbahçe Beko Turu Monaco’ya Bıraktı: Seri Beşinci Maça Taşındı

Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunda Fenerbahçe Beko, beklemediği bir sonuç aldı. Evidende ağırladığı Monaco’ya boyun eğdi. Başa baş giden maçta son saniyede kaçan sayı sonrasında galibiyet deplasman takımının oldu.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunun dördüncü maçında AS Monaco’yu ağırladı. Seride 2-1 önde olan temsilcimizin bir galibiyet alması yeterliydi. Serinin 3-1’e taşınması Final Four olacağı anlamına geliyordu. Ancak Fenerbahçe beklentileri karşılayamadı.

Serinin dördüncü maçında Monaco, deplasmanda temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu 65-62 mağlup ederek evine döndü. Bu sayede Fransız ekibi seriyi beşinci maça çıkardı ve ev sahibi avantajını yakaladı. Play-off serisinin beşinci maçı 8 Mayıs Çarşamba günü AS Monaco’nun ev sahipliğinde oynanacak.

ekran-resmi-2024-05-04-13-44-08.png

SON SANİYEDE GALİBİYET KAÇTI

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda kapalı gişe oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Futbol Takımı’da takip etti. İlk iki periyotta istediğini alan Fenerbahçe Beko, üçüncü ve dördüncü çeyrekte zor anlar yaşadı.

Maçın bitimine 22 saniye kala Guduric üç sayılı basketiyle farkı 1’e indirdi. Konuk ekibin top kaybetmesini ardından Fenerbahçe Beko’nun bir hücum etme hakkı daha oldu. Ancak son topu iyi kullanamayan temsilcimiz 5 saniye kala yediği basketle parkeden 65-62 mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler