Beşiktaş Evinde Son Dakikada Güldü: 3 Puana 3 Golle Ulaştı…

Beşiktaş Evinde Son Dakikada Güldü: 3 Puana 3 Golle Ulaştı…

Trendyol Süper Lig’de açılış maçlarından biri de Istanbul’da yapıldı. 35. haftada Beşiktaş evinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. Çekişmeli geçen maçta gülen taraf son dakika golüyle Beşiktaş oldu.

İnişli çıkışlı grafik çizen siyah beyazlı ekibin tek hedefi ligi iyi bir konumda bitirmek ve Türkiye Kupası’nı almak. Üçüncülük şansını halen sürdüren kara kartal, evinde kritik bir galibiyet aldı. Rizespor’u 90+7’de bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

HEYECAN DOZU YÜKSEK MAÇ OYNANDI

Karşılaşma iki ekip içine hızlı başladı. İlk dakikalarda pozisyon bulan taraf Beşiktaş olurken golü, duran toptan Çaykur Rizespor attı. Dakikalar 5i gösterdiğinde Olawoyin’in golüyle konuk ekip öne geçti.

ekran-resmi-2024-05-04-13-07-34.png

Beşiktaş bu gole 2 dakika içinde hemen yanıt verdi. Colley, kornerden gelen topta ceza sahası içinde iyi bir pozisyon aldı ve skoru eşitledi. İlk yarı bu şekilde tamamlandı.

İkinci yarıda heyecan kaldığı yerden devam etti. Bu sefer öne geçen taraf Beşiktaş oldu. 65. dakikada Milat Rashica skoru 2-1’e taşıdı. 68’de ise Çaykur Rizesporlu oyuncu Emirhan Topçu skora eşitliği getirdi. Maçın skorunu tayin eden golü 90+7’de Worrall attı. Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı.

ekran-resmi-2024-05-04-13-07-52.png

TEKNİK SORUMLUDAN AÇIKLAMA

Maçın ardından Beşiktaş Kulübü adına teknik sorumlu konuştu. Halim Okta, galibiyetin moral verici olduğunu söyleyerek şunları ekledi;

“Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum, maçı hiç bırakmadılar. Çok hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler. Oyun aslında maç öncesi planlandığı gibi başladı. Rakip sahada oynayıp hızlı paslarla gol aramayı düşünmüştük ama çok talihsiz gol yedik.

Oyuncularımız çok iyi, istekli oynadılar, son dakikaya denk geldi gol. Kazanmamız çok önemliydi. Bu iyi sonucunda kazanmak önemli. Salı günü oynayacağımız kupa maçı öncesi bize moral oldu. Kötü giden günlerden sonra böyle bir galibiyet moral verici oldu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler