Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Aziz Yıldırım Açıklaması: “Destekleyeceğim”…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Aziz Yıldırım Açıklaması: “Destekleyeceğim”…

2023-2024 Süper Lig sezonunun tamamlanmasıyla beraber kulüplerde yavaş yavaş yeni sezon planlaması yapılıyor. Fenerbahçe’de ise, yazın seçim ile yoğun gündem yaşayacak. Ali Koç’tan seçi ile ilgili söyledikleri ise, dikkat çekti.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün mevcut başkanı Ali Koç, seçime günler kala önemli açıklamalarda bulundu. Rakibi Aziz Yıldırım hakkında söyledikleri bir anda gündem oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçim öncesi kulübün derneklerine ziyarette bulundu. Burada açıklamalar yapan Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın kazanması halinde destek vereceğini söyledi.

ekran-resmi-2024-05-28-12-22-03.png

AZİZ YILDIRIM KAZANSA DA DESTEKLEYECEĞİM

Fenerbahçe, ligi ikinci sırada tamamladı ve yeni sezon öncesinde planlamalara başladı. Kulüp için Haziran’da ise bir seçim gerçekleşecek. Seçimde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin başkanı olmak için yarışacak.

Hali hazırda Fenerbahçe başkanı olan Ali Koç, kaybetse de Aziz Yıldırım’ı destekleyeceğini duyurdu. İşte Koç’un yaptığı o açıklama;

“Size şunu teminatını verebilirim: Diğer aday kazandığı takdirde camiayı kenetlemek için elimizden gelen desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın. Olağanüstü bir sezon geçirdik. 'Fenerbahçe kötü bir sezon geçirdi' diyen varsa iyi niyetli biri değildir.

Şampiyon olamadık. Biz 102 puan alsak rakibe 103 puan aldıracaklardı. Herkesi yendik, rakipleri yendik ama sistemi bir kez daha yenemedik. Ben bize yaşattıklarından dolayı teknik ekibimize ve takımımıza teşekkür etmek istiyorum çünkü olağanüstü bir sezon geçirdiler. Bugüne kadar 90 puan barajının kaç kez aşıldığını biliyor musunuz? 1980'lerin sonunda iki sezon arka arkaya aşılmış. Bir kere Fenerbahçe, bir kere Galatasaray. Onun dışında 90 puan alınan başka bir sezon yok. Avrupa'da 4 kırmızı kart aldılar, Süper Lig'de koca sezon 1 kırmızı kart gördüler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler