Fenerbahçe, Avusturya Hazırlık Kampını Tamamladı ve Yurda Geri Döndü

Fenerbahçe, Avusturya Hazırlık Kampını Tamamladı ve Yurda Geri Döndü

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentinde oynadığı üç hazırlık maçıyla tamamladı. 14 Temmuz Pazar günü İstanbul’a geri dönüş yaptı. Uçakta ise bir sürpriz vardı.

İstanbul’a dönen Fenerbahçe, Cengiz Ünder’in doğum gününü uçakta teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz yapılarak kutlandı. Tebrikleri kabul eden Ünder, bu jestten dolayı teknik ekibe ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçını oynadı ve Türkiye’ye döndü. Avusturya'nın Graz kentinde kamp yapan sarı lacivertliler, Fransız temsilcisi Strasbourg ile karşı karşıya geldi.

Merkur Arena'da oynanan mücadele 13 Temmuz Cumartesi TSİ 19.30’da başladı ve maçı Fenerbahçe 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

ekran-resmi-2024-07-15-18-24-40.png

SEZONA 4 HAZIRLIK MAÇIYLA BAŞLADI

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde Romanya'nın Petrolul Ploiesti takımı ile yaptı. Fenerbahçe, mücadeleyi Edin Dzeko ve Miha Zajc'ın golleri ile 2-1 kazandı.

İkinci hazırlık karşılaşmasına ise Avusturya kampında çıkan sarı lacivertliler, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı. Üçüncü hazırlık maçını Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla oynayan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Avusturya kampını Strasbourg maçıyla tamamladı. 2024-25 sezonu hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçında Fransa temsilcisi Strasbourg ile karşılaştı. Merkur Arena’da oynanan karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler