“Beverly Hils 90210” İle Ünlenen Oyuncu Doherty Hayatını Kaybetti

“Beverly Hils 90210” İle Ünlenen Oyuncu Doherty Hayatını Kaybetti

En çok TV'nin orijinal "Beverly Hills, 90210" ve "Charmed" dizilerindeki rolleriyle tanınan aktris Shannen Doherty, 53 yaşında öldü. Doherty'ye ilk olarak 2015 yılında kanser teşhisi konmuştu.

Lise draması “Beverly Hills, 90210”da öğrenci olarak 1990'ların en büyük yıldızlarından biri olan çocuk aktör Shannen Doherty, birkaç yıl boyunca meme kanseriyle karşı karşıya kaldıktan sonra hafta sonu hayatını kaybetti.

Doherty'ye ilk olarak 2015 yılında meme kanseri teşhisi kondu. Ancak iki yıl sonra remisyona girdi. Bu erteleme uzun sürmedi. Şubat 2020'de, Doherty'nin sigorta şirketine karşı evine verdiği zarar nedeniyle açtığı bir davadaki mahkeme belgeleri, tedavi edilemez olacak kadar metastaz yapan Evre 4 meme kanserinden "öldüğünü" söyledi.

En çok TV'nin orijinal "Beverly Hills, 90210" ve "Charmed" dizilerindeki rolleriyle tanınan aktris Shannen Doherty, 53 yaşında öldü. Yapılan açıklamada;

“Aktris Shannen Doherty'nin vefatını ağır bir kalple doğruluyorum. 13 Temmuz Cumartesi günü, uzun yıllar hastalıkla savaştıktan sonra kanserle savaşını kaybetti. Sadık kızı, kız kardeşi, teyzesi ve arkadaşı, köpeği Bowie'nin yanı sıra sevdikleriyle çevriliydi. Aile şu anda mahremiyetlerini istiyor, böylece huzur içinde yas tutabiliyorlar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler