FB - GS Derbisinde Gol Hariç Her Şey Var!

FB - GS Derbisinde Gol Hariç Her Şey Var!

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Gergin geçen maçta gol sesi çıkmadı. Pozisyon zenginliğinin neredeyse sıfır olduğu müsabaka da bol bol faul düdüğü öne çıktı…

24 Aralık Pazar günü, Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de kozlarını paylaştı. Milyonların merakla beklediği maç, herkesi hayal kırıklığına uğrattı. İki takımında birbirini oynatmamaya yönelik taktiği dikkat çekti.

TOPLAMDA 45 FAUL YAPILDI

Maçın en çok dikkat çeken istatistiği çıkan fauller oldu. Arda Kardeşler’in yönettiği maçta tam tamına 45 kez faul yapıldı. Süper Lig’in en çok faul yapılan maçı oldu.

BURUK PENALTI BEKLEDİ, KARTAL ANINDA CEVAPLADI

İki kulübün teknik direktörleri maç sonunda açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir pozisyonda penaltı beklediklerini dile getirdi. Buruk,

İlk yarı çok net bir penaltı pozisyonu demeyeceğim, penaltı vardı. Yumruk vardı. Boks ringlerinde olacak şekilde! Yumruk atıldı. Bunu biz uzak bir açıdan gördük aslında. Yayıncıyı da eleştireceğim. Bu görüntüyü net olarak çekememek, dünyanın seyrettiği bir derbi. Kamera sayısının azlığını yayıncı da düşünmeli. İlk yarı net penaltı var.

Okan Buruk’un açıklamalarına Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan cevap gecikmedi. Kartal, “Rakip takımın hocası 'Bir tane yüzde yüz penaltımız verilmedi' diyor. Biz baktık penaltıyla hiçbir alakası yok” açıklamasına bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler