Fatih Terim, Yunanistan’da Dolu Dizgin Gidiyor: Takımı Kupada Finale Çıktı

Fatih Terim, Yunanistan’da Dolu Dizgin Gidiyor: Takımı Kupada Finale Çıktı

Yunan ligine transfer olduğunda çok tartışılan Fatih Terim, eleştirileri boşa çıkardı. Bir yandan zirve takibini sürdürürken, diğer yandan kupada da dolu dizgin yolana devam ediyor. İşte Terim’in son başarısı…

Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı finalinde PAOK ile eşleşti. Çift ayaklı maçın ilkini Panathinaikos deplasman 1-0 kazanmıştı. Kendi evine avantajlı skorla dönse de aslında istediğini alamadı.

PANATHİNAİKOS EVİNDE YENİLDİ

Deplasman galibiyetiyle evinde avantajlı olan Panathinaikos, 72. dakikada yediği golle maçın uzatmalara gitmesine engel olmadı. Uzatmalarda da PAOK durumu 2-0’a getirdi.

Evinde şok bir mağlubiyetle eleneceği beklenen Panathinaikos 120+9’da skoru 2-1’e taşıdı. Mücadele dozajı yüksek maç bu skorla penaltılara gitti.

ekran-resmi-2024-02-22-11-04-55.png

EV SAHİBİNİN YÜZÜ PENALTILARDA GÜLDÜ

Panathinaikos, her ne kadar evinde skoru alamasa da turu penaltılarda almayı başardı. Penaltılarda ise Panathinaikos daha iyi bir başarı gösterdi. PAOK’ta Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Mbwana Samatta penaltı kaçırdı.

Samatta’nın kaçırdığı penaltıyla beraber Panathinaikos, sahadan 6-5’lik skorla ayrıldı. Bu skor Fatih Terim’in takımını finale taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler