Yapım Şirketi, Kurtlar Vadisi’yle İlgili Çıkan Haberleri Yalanladı

Yapım Şirketi, Kurtlar Vadisi’yle İlgili Çıkan Haberleri Yalanladı

Kurtlar Vadisi dizisi için Exxen söylentileri boşa çıktı. Yapım şirketinden konuya ilişkin açıklama geldi ve dizinin dijital platformda yayınlanacağını doğrulamadı. Efsane dizinin yapım şirketi sosyal medya hesabından bakın neler söyledi?

Bir döneme damgasını vuran ve izleyenleri ekranları başına kitleyen Kurtlar Vadisi dizisi, yeniden hayranlarıyla buluşacak. Çıktığı dönemde, insanlar pür dikkat diziyi takip ederken, sokakta insan bile bulunmuyordu.

Şimdi, “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak yeniden dönüş yapmak istiyor. Dizi hakkında çıkan anlaşma söylentileri ise yapım şirketini rahatsız etti. Konuyla ilgili net bir açıklama geldi.

ekran-resmi-2024-02-22-11-05-20.png

PAYLAŞILAN HABERLER DOĞRU DEĞİL

Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili Exxen söylentisi ortaya çıkmıştı. Ancak yapım şirketi herhangi bir anlaşma yapılmadığını aktardı. Şirket konaya açıklık getirmek için sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu;

"Yapılan haberler ve paylaşımlarda Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir. Kurtlar Vadisi dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler