Fatih Terim, İlk Maçında Galibiyet Aldı: Maç Sonu Açıklaması Gündem Oldu!

Fatih Terim, İlk Maçında Galibiyet Aldı: Maç Sonu Açıklaması Gündem Oldu!

Türkiye’nin sayılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde komşu ülkeye transfer olmuştu. Çok konuşulan transferinin ardından, ilk maçına galibiyetle başladı. Ancak maç performansı kadar konuşması gündem oluşturdu…

Deneyimli teknik adam Fatih Terim, Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos’a transfer olmuştu. 2023 yılının son bombası olarak kabul edilmişti. Takımı başında ilk maçına çıkan Terim galibiyet sevinci yaşadı.

Yunanistan’ın Panathinaikos ekibi futbolu ve basketbolu iki Türk teknik adama teslim etti. İki Türk antrenörün olması iç basında tartışmalara neden olmuştu.

TERİM RÖPORTAJI İTALYANCA VERDİ

Panathinaikos teknik patronu Fatih Terim, maç sonunda muhabirlere röportaj verdi. Türkçe konuşmasını bekleyen gazeteciler şoke oldu. Terim'in, İtalyanca verdiği röportaj, ülkede gündem oldu. Fatih Terim şunları söyledi;

“Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve gelişeceğiz. Bir süredir buradayım ama oyuncularım iyi oynadı. Çok az birlikte çalıştık ama önemli bir 3 puan aldık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı. Biz de güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. İyi oyuncularımız var ama şunu fark ettim birbirlerine çok yakınlar. 14 yıldır şampiyonluk kazanamadığımızın farkındalar ve çok çalışmaları gerektiğini biliyorlar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler