Eyüpspor, Süper Lig’e Çıktı: Eyüpspor Başkanı En Büyük Hayalini Açıkladı

Eyüpspor, Süper Lig’e Çıktı: Eyüpspor Başkanı En Büyük Hayalini Açıkladı

Eyüpspor, 1. Lig’de büyük bir başarıya imza attı. İstanbul ekibi ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Teknik Direktörlüğünü Arda Turan’ın yaptığı Eyüpspor’dan tarihi bir başarı geldi.

İstanbul ekibi, Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Altay’ı konuk etti. Evinde oynadığı maçı Eyüpspor, 4-1’lik net skorla kazandı. Eyüpspor bu skorlar bir üst lige çıkmayı garantiledi.

Trendyol Süper Lig’e çıkmayı başaran Eyüpspor, bu başarıyı üstelik bitime 5 hafta kala yaptı. Eyüpspor, 1. Lig tarihinde en erken şampiyonluğu yaşayan takım unvanını da almış oldu.

ekran-resmi-2024-04-09-07-18-28.png

ARDA TURAN’DAN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, şampiyona oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Süper Lig’e çıkacakları için bir hayli heyecanlı olduklarını aktaran Arda Turan şunları söyledi;

“Eyüpsultan semti bazı şehirler kadar büyük bir semt. O yüzden bunu çok hak ediyor. İnşallah stadımıza kavuştuğumuzda ülkemize örnek olan, gençleri yetiştiren, kadınların, çocukların gelebileceği kulüp olmak istiyoruz, hayalimiz bu.

Bugün bu hayalin ilk adımını attık. Başkanımız Murat Özkaya ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız’a çok teşekkür ediyorum. Onlar bu imkanları sağlamasaydı asla başaramazdık.”

EYÜSPOR BAŞKANI’NDAN İDDİALI SÖZLER

İstanbul ekibinin Süper lig’e çıkmasının ardından açıklamalar tek tek devam etti. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, en büyük hayalini açıkladı. Özkaya,

“Anlatması zor bir olay, uzun bir hikaye. Beş yıl önceki bir hayaldi. O günkü arkadaşlarıma, 'Biz şampiyon olacağız. Süper Lig'e yükseleceğiz.' dediğimde belki de bana inanmamışlardı ama bugün bunu başardık. Bugün Süper Lig’deyiz.

Artık bundan sonraki 5 yılımız başlıyor. Eğer varlığım, hayatım devam ederse 5 yıl sonra en büyük dileğim bir Avrupa kupasında final oynayabilmek. Bunu başarırım veya başaramam ama hayalim bu. Biz bir semt takımıyız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler