Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe’nin Yıldızına Övgü Dolu Sözler…

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe’nin Yıldızına Övgü Dolu Sözler…

Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe, evinde Ankaragücü’nü konuk etti. İki renktaşın mücadelesinde gülen taraf Fenerbahçe oldu. Maç sonu açıklamalar ise, güne damga vurdu. İşte Ankara Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun söyledikleri…

Süper Lig’de 23. hafta heyecanı, Cumartesi günün oynanan maçlarla başladı. Dün ise lig birincisi, Ankaragücü’nü konuk etti. Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ GOLÜ ERKEN BULDU

MKE Ankaragücü kazandığı penaltı ile golü erken bularak 1-0 öne geçti. Ancak Fenerbahçe, çabuk yanıt verdi ve skoru lehine çevirdi. Maç sonu Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

FENERBAHÇE BİZDEN DAHA İYİ BİR TAKIM

Mağlup oldukları maç ve bazı Fenerbahçe oyuncuları hakkında konuşan Emre Belözoğlu şunları söyledi;

“Fenerbahçe'nin kendi sahasında son 10 senenin en iyi kadrosuyla üstün oynaması gayet doğal. Net bir şekilde bizden çok daha iyi bir takım vardı karşımızda. Fazla da sözü uzatmadan söylemek lazım. Karşılık verdiğimiz 35 dakika var, istediklerimi yapan bir oyuncu grubu vardı. Fenerbahçe merkezden oynanan toplara baskı yapıyor, kazandığı topları kenara çabuk inen ve bekleriyle delici oynayan bir takım.

İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey oynayabilir. Buna Barcelona, Real Madrid’i de dahil edebiliriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler