Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Adayı Olacak Mı? Açıklama Geldi…

Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Adayı Olacak Mı? Açıklama Geldi…

Galatasaray’ın yıllık olağan bütçe toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Dursun Özbey, adaylık konusunda da sürpriz bir açıklama yaptı. Mayıs ayındaki seçimi işaret ederken bakın ne dedi?

Galatasaray’da sportif başarı devam ederken mali konularda bir yandan görüşülüyor. 27 Nisan Cumartesi günü, yıllık olağan bütçe toplantısı gerçekleşti. Divan başkanlığı için önerilen isim Eşref Alaçayır oldu. Oy birliğinin sağlanmasıyla divan başkanı Alaçayır seçildi.

DURSUN ÖZBEK’TEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Toplantıda söz alan Galatasaray Başkanı dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, adaylık hakkında tavrını net olarak belirtti. Dursun Özbek,

“Arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destektir.

Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuz düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler