Dünyaca Ünlü Teknik Direktör İmzayı Attı: Jose Mourinho Resmen Fenerbahçe’de

Dünyaca Ünlü Teknik Direktör İmzayı Attı: Jose Mourinho Resmen Fenerbahçe’de

Merakla beklenen imza atıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho geldi. Bu tarihi anları sadece Türkiye değil tüm dünya basını yakından takip etti.

Deneyimli ve dünya çapında tanınan teknik direktör Jose Mourinho, dün öğle saatlerinde İstanbul’a geldi. Daha öncesinde anlaşma sağlayan Ali Koç yönetimi, 2 Haziran Pazar günü ünlü çalıştırıcıyı getirdi.

Jose Mourinho, saatler 14.30’u gösterdiğinde özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı. Deeyimli çalıştırıcıyı asıl karşılama ise Kadıköy’de yapıldı. Fenerbahçe Ülker Stadı’nda binlerce taraftar Mourinho’yu coşkulu şekilde karşıladı.

19.07’DE STADA AYAK BASTI

Saat 14.30’da İstanbul’a ayak bayan Jose Mourinho, sonrasında kısa bir İstanbul turu yaptı. Ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ile beraber Ülker Stadyumu’na hareket etti. 19.07’de ise stadın çimlerine ayak bastı.

ekran-resmi-2024-06-03-09-34-10.png

MOURİNHO’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İmza töreni düzenlenen deneyimli teknik direktör Jose Mourinho, taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu Dünyaca ünlü teknik direktör;

“Aile gibi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe her taraftarıyla, her üyesiyle, destekleyen herkesle; yönetimde Başkan’dan başlayarak en son kişiye kadar…Oyuncular, hocalar, direktörler yani herkes beraber hareket etmeli. Elbette ki bu beraberlik ve destek güzel zamanlarda kolaydır ama biraz yara aldığınız zaman işte orada daha fazla beraber olunması gerekiyor. Bu gücü, taraftarların bu desteğini ve karşılamayı görünce stadyumda ve deplasmanda oynayacağımız maçlar gözümüzde canlanıyor.

Çünkü onların büyük desteklerini hissedeceğimi düşünüyorum. Bu da öyle zannediyorum ki bize karşı oynayacak tüm rakiplerimize fazlasıyla zorluk yaratacaktır. Bize bu gücü vereceklerini düşünüyorum. Çünkü bizler 11 kişi ile değil taraftarlarımızın gücüyle 12 kişi oynayacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler