Dinamo Zagreb ve Monaco: 2-0’lık Avantajı Kayboldu

Dinamo Zagreb ve Monaco: 2-0’lık Avantajı Kayboldu

Dinamo Zagreb sahasında Monaco karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Maç, son dakikada gelen golle 2-2 berabere sonuçlandı.

Şampiyonlar Ligi'nin ikinci hafta maçında Dinamo Zagreb, sahasında Monaco ile mücadele etti. Bu zorlu karşılaşma, 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

MAÇIN GOLLERİ

 İlk yarının uzatma dakikalarında Sucic’in attığı golle Dinamo Zagreb öne geçti. İkinci yarının başında, Baturina'nın 66. dakikada kaydettiği golle ev sahibi ekip 2-0’lık avantajı yakaladı. Ancak Monaco, 74. dakikada Salisu’nun golüyle geri dönmeye başladı. Son dakikada Zakaria’nın attığı golle maç 2-2 sona erdi.

İLK PUANLAR VE GEÇMİŞ SONUÇLAR

 Bu sonuçla birlikte Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi’nde ilk puanını alırken, Monaco puanını 4’e çıkardı. Daha önceki maçında Bayern Münih’e 9-2 yenilen Dinamo Zagreb, bu kez daha dirençli bir performans sergileyerek puan kaybını minimumda tuttu.

GELECEK MAÇLAR

 Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi’nin bir sonraki haftasında deplasmanda RB Salzburg ile karşılaşacak. Monaco ise kendi sahasında Kızılyıldız’ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler