Dev Derbide İlk 11'ler Belli Oldu

Dev Derbide İlk 11'ler Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam saat 19.00'da Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev derbide ilk 11'ler belli oldu. İşte haberin detayları...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam saat 19.00'da Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu dev derbi Rams Park'ta oynanacak. Ev sahibi sarı kırmızılı takımında Okan Buruk'un öğrencileri  bu önemli karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırarak liderlik koltuğuna oturmak istiyorlar. Galatasaray ligde çıktığı bütün maçları kazandı. Beşiktaş'ın ise 2 mağlubiyeti bulunuyor.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Zaynutdinov, Tayfur, Hadziahmetovic, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar.

KARTAL UÇUŞA GEÇMEK İSTİYOR

Milli aranın bitmesi ile birlikte Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dev derbi heyecanı başladı. Bu akşam saat 19.00'da ligde 16 puan ile 4. sırada yer alan kara kartal ezeli rakibi Galatasaray'ı Rams Park'ta devirerek uçuşa geçmek istiyor.

ASLAN KENDİ EVİNDE HATAYA İZİN VERMEK İSTEMİYOR 

Trendyol süper ligde çıkmış olduğu bütün maçları kazanan sarı kırmızılı takım, bu akşam kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu dev derbide ligde 2. sırada yer alan Okan Buruk'un öğrencileri Rams Park'ta hata payına izin vermeyerek liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'den tekrar almak istiyor.

BEŞİKTAŞ İÇİN KADER MAÇI 

Trendyol Süper ligde şampiyonluk yarışında etkisiz bir performans sergileyen yaz dönemi transfer sürecinde ise başarılı bir transfer operasyonuna imza atamayan Beşiktaş 5 maçta 2 mağlubiyet elde etti. Ligde kötü gidişata engel olmayan kara kartal teknik direktör değişikliğine gitti.

Şenol Güneş'in yerine Burak Yılmaz teknik direktörlüğüne getirildi. Teknik direktör Burak Yılmaz ve kara kartal için adeta kader maçı olacak. Dev derbi saat 19.00'da Bein Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler