Büyük Umutlarla Real Madrid’e Gitmişti, Şimdi Yeniden Süper Lig’e Dönebilir

Büyük Umutlarla Real Madrid’e Gitmişti, Şimdi Yeniden Süper Lig’e Dönebilir

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e giden Arda Güler’in yüzü bir türlü gülmüyor. Sakatlıkla gündeme gelen Güler için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler, Real Madrid’e gittiği günden bu yana 4 ayda 3 kez sakatlık yaşadı. Sakatlıklardan dolayı bir türlü formasına kavuşamadı. Güler, yeni sezonun başlamasıyla birlikte takım arkadaşlarının bir türlü yer alamadı.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Arda Güler, yaz döneminde hazırlık kapmını iyi şekilde gerçekleştirmişti. Ancak kampın son döneminde başlayan sakatlık bir türlü peşini bırakmadı.

Sakatlık yüzünden lig maçlarında süre dahi alamayan Güler, sezonun neredeyse ortasına gelirken, Real Madrid formasını terletemedi.

TEDAVİSİNDE HATA MI YAPILDI?

Arda Güler’in sakatlığına neden olan bazı sebepler ortaya çıktı. Sakatlıkla ilgili Real Madrid’in eski fitness antrenörü konuştu. Fitness antrenörü Jose Luis San Martin,

Arda Güler, sağ dizindeki menisküsü yırttı. Ameliyat olmak zorunda kaldı. Rehabilitasyonu sırasında rektus anterior kasını yırttı. Henüz sona ermeyen ve tam da ilk kez kadroya girdiği sırada yaşadığı yeni kas sakatlığının ardından yeni bir süreç başladı. Real Madrid'in doktor şefi Niko Mihic, Arda Güler'in yaşadığı sakatlıklar sonrası görevden alındı. Arda Güler'e fiziksel yüklemeler sırasında çok büyük hatalar yapılmış.

FENERBAHÇE’DEN TEKLİF Mİ VAR?

İspanya’nın yerel haber kanalı İspanyol Defansa Central, Arda Güler hakkında müthiş bir iddia ortaya attı. İspanyol Defansa Central’e göre Fenerbahçe, Arda Güler’i kiralamak istiyor. Ancak eflatun - beyazlı ekibin Başkanı Florentino Perez’in teklifine olumlu  bakmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler