Bayern Münih - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi Verilecek?

Bayern Münih - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi Verilecek?

Futbolseverler için, futbol şöleni başlıyor. Herkesin sonucunu merakla beklediği Bayern Münih Real Madrid karşılaşması geldi çattı. Peki Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Avrupa kulüp futbolunda mutlak bir klasik haline gelen FC Bayern Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi yarı finallerinin ilk ayağında Salı gecesi Bayern Münih, Real Madrid'i ev sahipliği yapacak. Aynı zamanda rekabetin bu aşamasında en çok maça geçen iki kulübün müsabakası olacak. Rövanş maçı ise Bernabéu'da 8 Mayıs’ta gerçekleşecek.

BAYERN MÜNİH VE REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Türk futbolseverlerinde yakından takip edeceği maçın nerede yayınlanacağı merak ediliyor. Özellikle de hafta sonu ilk 11’de başlayan Arda Güler’in gol atmasıyla Türk futbolseverler maça odaklanmış durumda.

ekran-resmi-2024-04-30-13-58-08.png

Yapılan açıklamaya göre Bayern Münih ve Real Madrid maçı TV 8,5’da ekranlara gelecek. Acun Medya tarafından maç saat 22’de şifresiz olarak izlenebilecek.

AVRUPA’DA 27. RANDEVU

Bayern'in Real Madrid'e karşı harika bir geçmişi var. Kulüpler daha önce Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Kupası'nda 26 kez karşı karşıya geldi. Bu da onu Avrupa'nın önde gelen kulüp yarışması tarihinde en çok oynanan maç haline getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler