Avrupa’daki Temsicilerimizden Başakşehir ve Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oldu

Avrupa’daki Temsicilerimizden Başakşehir ve Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oldu

Avrupa Ligi’nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe’nin ardından Başakşehir ve Trabzonspor’un rakipleri de kura çekiminin ardından netleşti. İşte iki takımın eşleştiği kulüpler…

EURO 2024 heyecanı bir yandan sürerken, kulüp takımları hakkında da haberler geliyor. Dün temsilcilerimizi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Hem UEFA Avrupa Ligi hem de UEFA Konferans Ligi için kura çekilmeri gerçekleşti.

İlk olarak Şampiyonlar ligi için ön eleme turunda Fenerbahçe’nin rakibi belli oldu. Sarı lacivertli ekip Lugano ile eşleşti. Ardıdan diğer iki temsilcimizin rakipleri belli oldu.

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR’İN RAKİPLERİ

Temsilcilerimizden Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki muhtemel rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin sonucuna göre bordo-mavili ekip, Ružomberok (Slovakya) - Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Bir diğer temsilcimiz RAMS Başakşehir'in UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin sonucuna göre turuncu-lacivertli temsilcimiz, Isloch Minsk (Belarus) - La Fiorita (San Marino) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler