Avrupa Dönüşü Fenerbahçe’den Kritik Galibiyet: Maç Fazlasıyla Lider…

Avrupa Dönüşü Fenerbahçe’den Kritik Galibiyet: Maç Fazlasıyla Lider…

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi çeyrek final dönüşünde Fatih Karagümrük deplasmanına çıktı. Zorlu geçen müsabakayı kazanan sarı lacivertli ekip, Olympiakos rövanşı öncesinde moral depoladı. İşte maça dair detaylar…

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fatih Karagümrük’ün rakibi oldu. Zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe ilk yarıyı tutuk geçridi. Her ne kadar birkaç pozisyon bulsa da fırsatları gole çeviremedi.

İLK YARI KARAGÜMRÜK’ÜN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONUÇLANDI

İlk yarıda pozisyon zenginliği azdı. Net pozisyonların az olduğu ilk yarıda Fatih Karagümrük fırsat buldu. İlk yarının uzatma dakikalarından Can Keleş, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Keleş’in attığı golle tamamlandı.

ekran-resmi-2024-04-15-12-53-04.png

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA BASKIN OYNADI

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan sarı lacivertli ekip daha baskın oynayan taraf oldu. Henüz 49. dakika dolamdan Dzeko ile skor 1-1’e geldi. Ardından 56. dakikada penaltı kazanan Fenerbahçe skoru 2-1’e getirdi.

İkinci yarı oyuna dahil olan Batshuayi, penaltıdan takımını öne geçiren golü attı. Kalan sürede başka gol olmazken, Fenerbahçe, hanesine 3 puanı yazdırdı. 33. haftada Fenerbahçe bu sefer Sivasspor deplasmanına gidecek.

ekran-resmi-2024-04-15-12-53-24.png

İSMAİL KARTAL’DAN AÇIKLAMALAR

Maç sonunda Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. YBasın toplantısı düzenleyen Kartal,

“İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var.

Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas'ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar. Kadın basketbol takımımız şampiyon olmuş. Onları da tebrik ediyorum, hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler