Arda Güler’in Madrid Rüyası Bitiyor Mu? İddiaya Göre Kiralanması Söz Konusu…

Arda Güler’in Madrid Rüyası Bitiyor Mu? İddiaya Göre Kiralanması Söz Konusu…

Arda Güler, gittiği günden bu yana gündemden düşmüyor. Futbolseverleri de ikiye bölen tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Gelen haberlere göre Arda Güler, sezon sonuna kadar başka takımda boy gösterebilir. İşte detaylar…

Uzun süre sakatlık yaşayan Arda Güler, yeniden sahalara dönmüştü. Ancak sahalara dönmesi de tartışma yaratmaya başladı. Öyle ki, Arda Güler birçok maçta halen süre alamıyor.

Sezon başında Fenerbahçe’den bonuslarla beraber 30 milyon Euro’ya transfer olan genç yıldız, Almeria maçında yaptıklarıyla gündem oldu. Ancelotti’nin yine süre vermediği oyuncu, ısınma sonrası, üzerindeki yeleği yere fırlattı.

ARDA GÜLER İÇİN KİRALIK OPSİYONU GÜNDEMDE

Real Madrid’e gittiği günden bu yana istediği süreyi alamayan Arda Güler’in kiralanması söz konusu oldu. Eflatun beyazlılar anlaşma esnasında kiralık olarak başka bir takıma gitmeyeceğini söylemişti. Fakat iddiaya göre bu söz değişebilir.

Yeterli süre bulamayan Arda Güler, sezon sonuna kadar farklı bir takımda top koşturabilir. Sadece iki maça çıkan Arda Güler, toplamda 67 dakika süre aldı. Son maçta da oyuna girmeyen genç yıldız, büyük tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler