İnci Taneleri Dizisi Yayınlanmadan Şöhreti Yakaladı: Sahne Ücreti Artık 300 Bin TL!

İnci Taneleri Dizisi Yayınlanmadan Şöhreti Yakaladı: Sahne Ücreti Artık 300 Bin TL!

İzleyicinin merakla beklediği İnci Taneleri bu hafta yayınlanacak. Milyonların merak ettiği dizi hakkında birçok şey şimdiden konuşuluyor. 25 Ocak Perşembe günü, ekranlarda yerini alacak olan dizide Sincanlı Erkal, şöhreti yakaladı…

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “İnci Taneleri” dizisi büyük ses getirdi. Fragmanı binlerce kez izlenen dizinin bir sahnesi ise adeta rekor kırdı. Dizide yer alan pavyon bölümü izleyicinin ilgisini çekti.

Özellikle de “Gemileri Yakarım” şarkısıyla Sincanlı Erkal, fragmanın önüne geçti. Bir anda patlayan şarkı milyonlarca kez dinlendi. Dizi henüz yayınlanmadan şöhret yaşayan Erkal’dan önemli bir karar çıktı.

SİNCANLI ERKAL ÜCRETİNİ REVİZE ETTİ

Onedio tarafından paylaşılan habere göre, Sincanlı Erkal, sahne fiyatında güncellemeye gitti. Erkal, Diler’in dans ettiği pavyon sahnesinde söylediği “Gemileri Yakarım” şarkısıyla nam saldı.

Bir anda ünlenen şarkıcı Sincanlı Erkal, büyük çapta bir şöhret sahibi oldu. Daha önce düğünlerde 4 bin liraya şarkı söyleyen Erkal, sahne fiyatını 300 bin liraya çıkardı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler