Arda Güler'in Maçında Real Madrid'in Oyuncusu Jude Bellingham'ın Örnek Davranışı Yürekleri Isıttı!

Arda Güler'in Maçında Real Madrid'in Oyuncusu Jude Bellingham'ın Örnek Davranışı Yürekleri Isıttı!

Milli futbolcumuz Arda Güler'in ilk kez forma giydiği maçta Real Madrid, Adrianayı mağlup etti. Maçta örnek davranışıyla yürek ısıtan İngiliz Futbolcunun hareketi yürekleri ısıttı.

2. Lig ekibi Arandina'yı 3-1 mağlup ederek tur atlarken Real Madrid'in İngiliz oyuncusu Jude Bellingham'ın örnek davranışı yürekleri ısıttı.

REAL MADRİD'İN YILDIZI JUDE BELLİNGHAM'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET!

Real Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellingham, Arandina maçını yedek kulübesinde takip ederken, karşılaşmanın soğuk havasında top toplayıcı çocuğun üşüdüğünü fark etti. Alkışlanacak bir hareketle, üzerindeki battaniyeyi çocuğa veren Bellingham, sadece futbol yetenekleriyle değil, aynı zamanda insanlık değerlerine olan duyarlılığıyla da dikkat çekti. Bu davranış, futbol camiasında ve sosyal medyada büyük takdir topladı.

SPORUN FAİR PLAY RUHUNU BİR KEZ DAHA SERGİLEDİ!

Jude Bellingham, maç sonrasında rakip takımın genç futbolcusu Joaquin Carrillo'ya forma hediye ederek sporun fair play ruhunu bir kez daha sergiledi. Real Madrid'in galibiyetle tur atladığı bu karşılaşmada, Jude Bellingham'ın nazik jesti sporseverler tarafından takdirle karşılandı.

JUDE BELLİNGHAM KİMDİR?

Real Madrid, Borussia Dortmund forması giyen İngiliz genç yıldız Jude Bellingham'ı kadrosuna kattı. 2003 doğumlu olan Bellingham, genç yaşına rağmen futbol kariyerinde önemli adımlar atmış bir yetenek olarak biliniyor. Birmingham City altyapısında yetişen orta saha oyuncusu, 2019-2020 sezonunda profesyonel kariyerine başlamış ve hızla dikkat çekmiştir.

Jude Bellingham, 2003 doğumlu olup, İngiliz asıllıdır. Kariyerine Birmingham City altyapısında başlayan genç yetenek, 2019-2020 sezonunda Birmingham City'nin A takımında formagiymeye başladı. Ardından Borussia Dortmund'a transfer olan Bellingham, Almanya'da da etkileyici performanslar sergileyerek adını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler