Arda Güler'den Galibiyet Sonrası İlk Açıklama: "Bu Golün Hayalini Kuruyordum"

Arda Güler'den Galibiyet Sonrası İlk Açıklama: "Bu Golün Hayalini Kuruyordum"

Türkiye-Gürcistan maçının ardından açıklamalarda bulunan genç yıldız Arda Güler, attığı golün uzun zamandır hayalini kurduğunu ifade etti.

Taraftarların büyük coşku yaşadığı maçta galibiyetin mimarlarından biri olan Güler, "Bu gol benim için çok özel. Uzun zamandır bu anı bekliyordum" dedi. Takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür eden genç futbolcu, performansını daha da artırarak takıma katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN MAÇININ ARDINDAN ARDA GÜLER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

A Milli Takımımızın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçta tarihi bir gol atan Arda Güler, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı. Attığı golle Avrupa Şampiyonası finallerinde gol atan en genç futbolcumuz olan Güler, "Bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanlara mutluluk yaşatmak istiyordum. Bana inanılmaz bir sevgi var, ben de bunun karşılığını vermek için çok çalışıyorum. Böyle gollerle umarım onları mutlu edebilirim" dedi. Genç yıldızın bu başarısı, taraftarlar ve futbol camiası tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

"BU GOLÜN HAYALİNİ KURUYORDUM"

Güler, "İnanılmaz hisler içindeyim. Çünkü, bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanlara mutluluk yaşatmak istiyordum. Bana inanılmaz sevgi var, ben de bunu karşılığını vermek için çok çalışıyorum. Böyle gollerle umarım onları mutlu edebilirim" dedi.

Arda Güler'den galibiyet sonrası ilk sözler: Bu golün hayalini kuruyordum

"HERKESE ARMAĞAN OLSUN"

Arda Güler maç sonrası yaptığı açıklamada, "Gol anında vuruyorum böyle. İdman sonlarında böyle vuruşları çok çalışıyorum. Maçta da böyle gol attığım için çok mutlu oldum. Kazandığımız için çok mutluyuz. Herkese armağan olsun. Ancelotti Hocamız bana mesaj attı, başarılar diledi. Real Madrid'in desteği de beni çok motive ediyor. Buradaki herkesin hakkını vermek gerekiyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı." dedi.

Arda Güler\'den galibiyet sonrası ilk sözler: Bu golün hayalini kuruyordum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler