Arda Güler, Bir Kez Daha Gol Sevinci Yaşadı: Bakın Ancelotti Ne Dedi?

Arda Güler, Bir Kez Daha Gol Sevinci Yaşadı: Bakın Ancelotti Ne Dedi?

Türkiye’nin gururu genç yıldız Arda Güler, Real Madrid’de atmaya devam ediyor. Dün 60’dan sonra oyuna giren Güler, yine ağları havalandırdı. Bu golle son 4 maçta 3. Golünü kaydetmiş oldu.

Ancelotti'nin öğrencileri La Liga’da Alaves’i konuk etti. LaLiga şampiyonu Alaves’i farklı mağlup ederek geçti. Real Madrid, Vini Jr.’ın (2) desteğiyle Santiago Bernabeu'da göz kamaştırıcı bir futbol sergiledi. Diğer goller Bellingham, Valverde ve Güler'in golleri üst üste dokuzuncu ve toplamda 29. galibiyetlerini kaydetti.

Madrid ekibi iyi bir oyun sergilese de kalitesinde zaman zaman pozisyon verdi. Courtois, Alaves’li oyuncuların skor tablosunu iki kez değiştirmesini engelledi. Sakatlığından sonra iyi bir görüntü verdi.

ekran-resmi-2024-05-15-10-30-24.png

ARDA GÜLER’DEN 3. GOL

A Milli takım oyuncusu Arda Güler, son oynanan müsabakada 60. dakikada oyuna dahil oldu. Daha öncesinde 11’de başladığı maçlara karşın bu sefer yedek soyundu.

Oyuna son 30 dakika kala girse de yine golünü attı. 81. dakikada seken topa ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yaparak maçın skorunu 5-0 olarak tayin etti.

ekran-resmi-2024-05-15-10-30-07.png

ANCELOTTİ’DEN ARDA SÖZLERİ

Maçın ardından deneyimli çalıştırıcı Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında konuştu. Hem maçı hem oyuncuları değerlendiren Ancelotti, Arda için övgü dolu sözlerle bahsetti;

“Takım son derece yetenekli, çok genç futbolcular var ve çok kaliteli. Bu kulüp, şu anda sahip olduğumuz genç oyuncuların değeri göz önüne alındığında gelecekte bir döneme işaret edebilir. Bir antrenör olarak en iyi sezonum oldu.

Gençlere çok düşkünüz. Tüm kulüp, personel ve teknik kadro Arda'ya çok düşkün. Çünkü o en genç. Çok iyi ilerliyor, bir yeteneği var ve gol de atıyor. Arda Güler topun ayaklarının altında olmasını çok seviyor. Burada olduğu ve gelecekte bizimle olacağı için çok mutluyuz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler