Antalyaspor - Beşiktaş Maçında Geri Sayım Başladı!

Antalyaspor - Beşiktaş Maçında Geri Sayım Başladı!

Antalyaspor - Beşiktaş maçında geri sayım başladı! En son oynadığı Karagümrük maçını 0-1 kazanan Antalyaspor, Doğukan Sinik tarafından 21. Dakikada attığı gol ile galibiyeti taçlandırmıştı.

Antalyaspor - Beşiktaş maçında geri sayım başladı! En son oynadığı Karagümrük maçını 0-1 kazanan Antalyaspor, Doğukan Sinik tarafından 21. Dakikada attığı gol ile galibiyeti taçlandırmıştı. 29 Nisan’da oynanan Karagümrük-Antalyaspor maçını kazanan takım, 5 oyuncu değişikliği ile maçı alarak ligde 12. sırada yerini aldı. Süper Ligde 33. Hafta oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçında ise heyecan dorukta.

Ligde 36 puana yükselen Antalyaspor deplasmanda oynayacağı Beşiktaş ile 33. Hafta 54. Kez karşılaşacak. Siyah-beyazlılarla karşılaşacak olan takım, şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Galatasaray derbisini 3 puanla tamamlayan Beşiktaş ise 65 puanla ligde 3. Sırada yer alıyor. 

BAŞKAN’DAN ADALETLİ YÖNETİM ÇAĞRISI

Antalyaspor basın sözcüsü Adnan Başkan ise takımların hangi müsabakada olursa olsun maçlarını kazanmak için sahaya çıktıklarını belirtti. Başkan’dan adaletli yönetim çağrısı! Önlerinde herkesin çok daha temkinli olması gereken haftalar olduğuna işaret eden başkan, "Kalan 6 haftada 5 maçımızın ikisi Şampiyonluk yarışındaki, 2'si de alt sıralardaki rakiplerimizle. Biz şimdiden kimin hangi yarış için sahada olacağını ilan ediyoruz. Sadece kendimiz için değil, hedefi olan tüm takımlar için adaletli yönetim istediğimizin altını bir kez daha çizmek istiyoruz” diyerek belirtti.

6 Mayıs saat 19.00’da gerçekleşecek Antalyaspor-Beşiktaş maçı için Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan tarafından adalet çağrısı yapıldı. Takımımıza ve hakemlerimize güveniyoruz diyen Başkan, TFF’ye bağlı hakemlerin ve kurulların adalet terazisini eşit tutmasını istedi. Başkan, taraftarları Beşiktaş maçı ve ardından oynanacak son maç olan Başakşehir maçına davet ediyoruz dedi. Kendi takımlarına güvendiklerini belirterek adaletli bir maç olmasını istedi. Maç hazırlıkları ise Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk tesislerinde sürüyor.

Süper Ligin 33. Haftasında gerçekleşecek olan Antalyaspor-Beşiktaş maçı  beIN Sports 1 ekranlarında saat 19.00’da naklen yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler