Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Merih Demiral ve Transfer Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Merih Demiral ve Transfer Açıklaması

Son günlerin çok konuşulan Merih Demiral olayını, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’de yorumladı. Boztepe, ayrıca transfer hakkında da bazı açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Sinan Boztepe, dün akşam canlı yayına bir telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Bu telefon bağlantısında önemli açıklamalar yapan Boztepe, Merih ve Jehezkel olayını birbirine benzetti. UEFA’nın çifte standart uyguladığını söyleyen Antalyaspor Başlanı Sinan Boztepe, kurumun bizden yana tavır sergilemediğini söyledi.

Boztepe, Merih Demiral kararını da oldukça yanlış bulduğunu aktardı. Kurumun çifte standarta izin verdiğini aktardı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI NASIL GİDİYOR?

Trendyol Süper Lig’in önemli ekiplerinden biri olan Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlamıştı. Kulüp, ilk olarak Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex De Souza ile teknik direktör olarak anlaşma sağladı.

Transfer dönemi içinde Antalyaspor’un hareketli dakikalar geçirebileceği aktarıldı. Sinan Boztepe,

“Kalecimiz Helton Leite'nin sözleşmesi bittiği için bir kaleci arayışımız vardı. Bununla alakalı zaten kalecimizle anlaştık. Defans için de 1 oyuncu, kanatlarda 2 oyuncu, tabii ki santrfor noktasında da oyunculara ihtiyacımız var. Bazı imzalar atıldı, bazılarında son aşamaya geldik. Yaklaşık 5-6 transfer yapmayı düşünüyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler