Ankaragücü Fenerbahçe Kupa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ankaragücü Fenerbahçe Kupa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig’de 27. hafta dün oynan maçla beraber tamamlandı. Yine tartışmaların bol olduğu bir hafta sonu geride kaldı. Hafta içi ise, bugünden itibaren Ziraat Kupası karşılaşmaları oynanacak. Peki Ankaragücü - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Ligde Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı ağırlamıştı. Zorlu geçen maçı 2-1 kazanan sarı lacivertli ekip, kupa öncesi moral depoladı. Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi ise, Ankaragücü oldu.

Fenerbahçe, Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Kupaya beşinci turdan dahil olan Fenerbahçe sırasıyla Adanaspor ve Gaziantep FK’yı devirmişti.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Ankaragücü - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek. İki ekibin kozlarını paylaşacağı maç bugün oynanacak. 27 Şubat Salı günü oynanacak maç 20.45’te başlayacak.

FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Ziraat Türkiye Kupası maçları uzun süredir şifresiz ve ücretsiz şekilde veriliyor. Bu yılda A Spor, öncülüğünde birçok maç şifresiz şekilde verildi. Son 16 turunda Ankaragücü - Fenerbahçe maçı da ATV’de canlı olarak yayınlanacak.

27 Şubat Salı günü 20.45’te başlayacak olan müsabakayı futbolseverler şifresiz şekilde izleyebilecek. Maç başkentte Eryaman Stadı’nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler