Adana Demirspor’lu Oyuncu Beşiktaş’ın Yolunu Tuttu: Murat Sancak’tan Yorum Gecikmedi

Adana Demirspor’lu Oyuncu Beşiktaş’ın Yolunu Tuttu: Murat Sancak’tan Yorum Gecikmedi

Süper Lig maçları devam ederken ara transfer dönemi resmen başladı. Kulüpler, heniz transfer dönemi başlamadan hareketlilik yaşadı. Yarışın bir hayli gerisinde kalan Beşiktaş önemli bir hamle yaptı.

İstanbul ekibi, 2023-2024 sezonuna bir türlü istediği başlangıcı yapamadı. Ligin ilk yarısında gösterdiği kötü performansla taraftarını üzen Beşiktaş, yeni takviyelerle üst sıralarda yer almak istiyor.

Beşiktaş, öncelikle teknik direktörlük koltuğunda boşalan yeri ünlü bir isme teslim etti. Tüm dünyanın yakından tanıdığı Portekizli teknik adam Fernando Santos’u getirdi. Ara transfere hızlı giren siyah beyazlı ekip, iç piyasadan Adana Demirspor’un stoperini renklerine bağladı.

SVENSSON, RESMEN BEŞİKTAŞ’TA

Siyah beyazlı ekip ilk transferini defans hattına yaptı. Bu yıl oldukça sıkıntı çektiği defans hattını güçlendirmek için Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Jonas Svensson’u transfer etti.

30 yaşındaki deneyimli stoper, İstanbul’un yolunu tuttu ve sıcağı sıcağına imzasını attı. Norveçli defans oyuncusu Avrupa’da da gösterdiği başarıyla adından sıkça söz ettirmişti.

ADANA DEMİRSPOR BAŞKANI SANCAK’TAN SEVENSSON YORUMU

Adana Demirspor’daki renkli kişiliğiyle bilinen Murat Sancak, transfer sonrasında bomba bir yorum yaptı. Adana Demirspor Başkanı Sancak, Beşiktaş’ın transfer paylaşımının altına “"İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler