Beyin Kanaması Geçiren Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumuyla İlgili Son Gelişme

Beyin Kanaması Geçiren Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumuyla İlgili Son Gelişme

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin setinde beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen, tedavi gördüğü hastanede normal odaya alındı.

Birçok kişinin severek izlediği 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin setinde beyin kanaması geçiren ve tedavisine yoğun bakımda devam eden ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in normal odaya alındığı belirtildi. Ünlü oyuncu beyin kanaması geçirmiş ve peş peşe 2 ameliyat olmuştu. 

ÜNLÜ OYUNCUDAN SEVİNDİREN HABER GELDİ

Ünlü oyuncu Settar Tanriöğen'den sevindiren haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili sevindirici gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncunun yoğun bakımdan çıktığı belirtilirken normal bir odaya alındığı açıklandı. 

Tanrıöğen'i kızı ve ablası yalnız bırakmıyor. Ünlü oyuncunun doktorları tarafından ziyaret yasağı konulduğu belirtildi. Hastaneye kaldırıldığı gün itibari ile rol aldığı dizi 'Kızılcık Şerbeti'nin ekibi ve rol aldığı tiyatro ekipleri sürekli ziyaret ederek güncel durumu hakkında bilgi alıyor. Ancak Tanrıöğen'in bir hafta daha hastanede kalacağı belirtilirken dizi setine dönüş tarihiyle ilgili henüz net bir kararın alınmadığı açıklandı.

settar-tanriogen-in-saglik-durumuna-iliskin-yeni-gelisme-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler