Tatlıses Çiftinin Ameliyat Olan Bebeği Taburcu Oldu

Tatlıses Çiftinin Ameliyat Olan Bebeği Taburcu Oldu

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin geçtiğimiz günlerde ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Çift ve ailesi son derece sevinmişti. Ancak bebeklerden birinin hasta olduğu öğrenildi. Sonunda çiften mutlu haber geldi. Bebek, hastaneden taburcu oldu...

Yaklaşık 3 yıl önce evlenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ikiz bebek heyecanı yaşamıştı. İsimlerini dahi koydukları bebekleri için hastanedeyken kötü haber geldi. İbrahim Ayet bebek, kalbinden rahatsız olduğu öğrenildi.

Daha üç günlük olan İbrahim Ayel, hemen operasyona alındı. Başarılı geçen ameliyatın ardından Ayel bebek, günlerdir hastanede tedavi görüyordu. Bugün ise mutlu haber geldi ve İbrahim Ayel, taburcu oldu.

MUTLU HABER SOSYA MEDYADAN PAYLAŞILDI

Hasta olduğunun haberini, İbrahim Tatlıses duyurmuştu. Takipçileri ve sevenlerinden dua isteyen İbrahim Tatlıses, büyük üzüntü duyduklarını dile getirmişti.

Uzun bir aradan sonra bebekten mulu haber geldi. Yasemin Şefkatli konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Mutluluğunu sevenleriyle paylaşan Yasemin Şefkatli, “Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler