All on Six Implant Nedir?

All on Six Implant Nedir?

All on Six İmplant tekniği, dişlerinin tamamını olmasa da çoğunu kaybetmiş ve gevşek protezlerinden muzdarip hastalar için yenilikçi bir cerrahi çözümdür.

All on Six İmplant tekniği, dişlerinin tamamını olmasa da çoğunu kaybetmiş ve gevşek protezlerinden muzdarip hastalar için yenilikçi bir cerrahi çözümdür. All on Six İmplant, üst veya alt (veya her iki) çenedeki tam bir diş setini, stratejik konumlara ve belirli bir açıyla hassas bir şekilde yerleştirilmiş yalnızca altı dental titanyum implantla değiştirmek için cerrahi bir tedavi seçeneği sunar.

Bu yöntem, doğal görünümlü, stabil, dayanıklı ve yerinde kalıcı olarak sabit duran, hareketsiz bir tam köprüyü (çeneye altı implantla sabitlenir) desteklemek için sağlam bir temel görevi görecek ve doğal dişlerden beklediğiniz işlevsellik ve ısırma kalitesini sağlayacaktır. All On Six İmplant tekniği, dişlerinin tamamını olmasa da çoğunu kaybetmiş ve gevşek protezlerinden mustarip hastalar için yenilikçi bir cerrahi çözümdür.

All On Six Dental İmplant Yönteminin Faydaları

 Bu yöntemin bazı faydaları vardır bunlar şu şekildedir;

  • Doğal dişleriniz gibi çalışır ve görünür. Çıkarılabilir protezlere gerek kalmaz.
  • All On Six İmplant sistemi, yüz yapınızı geliştirmek ve size hayatınızın en çekici, doğal gülümsemesini vermek için tamamen özel olarak tasarlanmıştır. Tamamen restore edilmiş bir gülümseme ile inci gibi beyaz dişlere sahip olursunuz. Bu sayede daha genç bir görünüm kazanırsınız.
  •  İstediğinizi yeme olanağı sunar. Doğal dişler gibi yiyecekleri korkmadan ısırıp çiğneyebilirsiniz. Stabilite göz önünde bulundurularak rahatlık ile oluşturulan All On Six İmplant, geleneksel protezler gibi diyetinizi sınırlamaz. Yapışkan tatlı ve sert fıstıklardan sıcak çorbaya, en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz.
  • Kolay bakım ve temizlik imkanı sunar.
  • Kemik grefti nadiren gereklidir. Kemik kaybını önler. All On Six İmplant sistemindeki oral implantlar, organik diş kökenlerinizi taklit eder, bu da çene kemiğinizin eski yapısını ve sağlamlığını korumasına desel olur. Geleneksel protezler bunu yapmaz, bu da kademeli olarak kemik kaybına neden olur.
  • Uzun ömürlüdür. Uygun diş tedavisi ile, All On Six İmplant hayatınızın sonuna kadar işlevselliğini sürdürebilir, hatta ömür boyu çözüm sunar. Diş implantları genellikle eksik dişlere kalıcı çözümdür.
  • Size zaman ve para tasarrufu sağlar. İnsanlar diş hekimi koltuğunda gereğinden fazla zaman veya para harcamak istemez. Bu nedenle en büyük avantajlarından biri tek seferlik para ve zaman yatırımıdır. All On Six İmplant zamandan tasarruf ederken bütçenizi de korumanızı sağlar.
  • Hızlı iyileşme sunar. Her şeyden önemlisi ağız sağlığını iyileştirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler