Son Dakika: CHP'nin Ankara Adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan İlk Açıklama!

Son Dakika: CHP'nin Ankara Adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan İlk Açıklama!

CHP'de Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara İl Başkanlığı'nda basın açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamalarda soruları yanıtladı. Mansur Yavaş'la ilgili soruya, herhangi bir sorun olmadığını belirten Beşikçioğlu, adaylık teklifini de telefon aracılığıyla aldığını belirtti.

Birçok dizi ve filmle tanınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Beşikçioğlu, bugün CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. İşte detaylar...

ÜNLÜ OYUNCUDAN MANSUR YAVAŞ  AÇIKLAMASI

Beşikçioğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi, "Etimesgut'ta bence müthiş rüzgar esecek. Senaryoyu biz yazacağız. Gelecekte seyrettiğimizde umarım büyük keyif alacağız. Amacım bu benim. Bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bu koca bir takım işi, yalnız hiçbir şey olmaz. Umarım başarıyı hep birlikte göğüsleriz. Umarım dünyanın en keyifli 5 yılını Etimesgut'ta geçiririz.

Mansur Başkanın bu sosyal belediyecilik derslerini yerinde etüte ederek sanırım örnek bir belediyecilik anlayışını tüm Türkiye görecektir. Siyasetten gelmedim ama benim farklı disiplinlerde farklı hareketlerim ve eylemlerim var. Umarım bunlar birbirini karşılar ve bir bütünü oluşturur. Ben artık çok sıkıldım kuşakların sistemli olarak yok edilmesinden.

Şu an herkes ekonomik krizi düşünüyor ama asıl derdim yakalanması gereken genç kuşak var. Onların algıları bambaşka şekilde. Eğer bunu yakalayıp gerçekleştirirsek Ankara yeniden parlamaya devam eder."

İKİMİZDE ANGARALIYIZ.. 

"Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimizde Angaralıyız..."

Ünlü oyuncu Beşikçioğlu'ndan oyunculuğa devam edeceğine dair açıklama geldi. Beşikçioğlu, "İlk şartım oydu... Halkımızla ilişki kurma biçimim hazırladığım repertuarlarda gizli. Dedim ki benim sahneyi bırakmam doğru olmaz. 650 bin kişinin belediye başkan adayıyım aam 80 milyonun sanatçısıyım. Örgüt bu konuda bana tam desteği verdi. Hobi olarak sanatıma devam edeceğimi düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.

"ETİMESGUT'U ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

"Özgür bey ve Ümit beyle oturup sohbet ettiğimiz zaman çok ikna edici konuştular. Hayır diyemedim. Yapmak istediklerin yok mu? dediler Çok var dedim. Al sana imkan dediler. Genç bir ekibim var ve bu benim için çok önemli. Onların çok daha doğru içgüdülerinin olduğuna inanıyorum. Ve bunlar doğru yönlendirildiği zaman Etimesgut'u çok daha iyi yere getireceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler