Özgür Özel, Bahçeli'ye Destek Mesajında Neler Söyledi?

Özgür Özel, Bahçeli'ye Destek Mesajında Neler Söyledi?

Özgür Özel'den TBMM Yasama yılı açılış töreninde DEM Partili vekillerin elini sıkan MHP Lideri Bahçeli'ye destek mi geldi? ''Devlet Bey normalleşmeye karar verdi." sözlerinin ardından Özgür Özel hangi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

Siyaset dünyasında günlerdir konuşulan olay, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM Yasama yılı açılış resepsiyonunda DEM Partili milletvekilleriyle tokalaşması oldu. Bu durum, birçok siyasi yorum ve değerlendirmeye neden oldu. Son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeli'nin bu adımını "normalleşme" olarak nitelendirdi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN DEVLET BAHÇELİ'YE DESTEK MESAJI MI GELDİ?

Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin geçmişte sert eleştiriler yönelttiği DEM Partisi vekilleriyle tokalaşmasını değerlendirdi. Özel, "Devlet Bey normalleşmeye karar verdi. Bu, doğru bir adım. El sıkışmak, diyalog kurmak kavgadan iyidir. Milletin temsilcisine uzatılan el, milletin kendisine uzatılan eldir" ifadelerini kullandı. Özel, bu adımı olumlu bulduğunu belirterek, siyasette uzlaşmanın ve diyalogun önemine vurgu yaptı.

Özgür Özel'den Bahçeli'ye destek - Bursa Hakimiyet

Devlet Bahçeli ise bu gelişme üzerine partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, uzattığı elin yanlış yorumlandığını belirtti. Bahçeli, "Uzattığım el hesapsızdır ve samimi bir şekilde, Türkiye’de birlik ve beraberlik için uzatılmıştır. Biz elimizi kardeşlik için uzatırız" diyerek, tokalaşmanın sadece siyasi değil, aynı zamanda toplumsal bir barış ve kenetlenme mesajı olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler