Kemal Kılıçdaroğlu: Borsa’da Vatandaşımızı Soydular!

Kemal Kılıçdaroğlu: Borsa’da Vatandaşımızı Soydular!

Kemal Kılıçdaroğlu: Borsa’da Vatandaşımızı soydular! CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Borsada vatandaşımızı soydular.

Kemal Kılıçdaroğlu: Borsa’da Vatandaşımızı soydular! CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Borsada vatandaşımızı soydular. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü Borsa’ya soruşturma emri vereceğim” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu,Twetter hesabında bir paylaşımını alıntılayarak şu mesajı paylaştı;

“Borsa’da vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü Borsa’ya soruşturma emri vereceğim”

KÜÇÜK YATIRIMCIYI UYARIYORUM!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal KılıçdaroğluTwetter paylaşımını alıntılayarak yayınladığı mesajda “Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız” diye ifade etti.

Borsa’da küçük yatırımcılar için uyarı vererek manipülasyona izin vermeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, vatandaşı uyardı.15 Mayıs’ta seçimi kazanması halinde soruşturma başlatacağını ifade ederek manipülasyona ilişkin uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler