CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Haluk Levent'e Adaylık Teklifi Yapılmadı

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Haluk Levent'e Adaylık Teklifi Yapılmadı

CHP Sözcüsü Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Haluk Levent'e adaylık teklifi yapılmadığını belirtirken, Levent ise üst düzeyden teklif aldığını ve üç kez arandığını ifade etti.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Haluk Levent'e adaylık teklif edildiği iddialarını reddetti. Yücel, "Kurumsal düzeyde ne Levent'e ne de başka bir kişiye adaylık teklifi yapılmamıştır" açıklamasında bulundu. Haluk Levent ise "Üst düzeyden bana sözlü teklif yapıldı, üç kez arandım" dedi. İşte detaylar...

CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL: "HALUK LEVENT'E TEKLİF YOK"

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Haluk Levent'e teklif yapıldığı iddialarını reddetti. Yücel, yapılan ilk toplantılarda Hatay'ın gündeme gelmediğini ve böyle bir teklifin kurumsal düzeyde söz konusu olmadığını belirtti. Ancak, ikinci toplantıda böyle bir önerinin değerlendirilebileceğini söyledi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Dolayısıyla kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil. Hatay adayı konusunda toplantımızın ikinci bölümünde böyle bir görüş öneri gelirse toplantımızın ikinci bölümünde değerlendiririz."

haluk-levent-2.jpg

HALUK LEVENT: "TEKLİF ALDIM, 3 KEZ ARADILAR"

Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine üst düzey birinden teklif geldiğini ve üç kez arandığını ifade etti. Levent, gazetecilerin soruları üzerine, bu konuşmaların parti içinden duyulduğunu belirtti.

haluk-levent-aciklama.jpg

AHBAP Başkanı olduğu için siyasete girmek istemediğini ve bu kararının kesin olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Haluk Levent, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den teklif aldığını şu ifadelerle doğruladı;

"Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta 'lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın' dedim. Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla 'kimden duydunuz?' dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler