CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'da

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'da

CHP'nin 37'nci Olağan Kurultayı'nda tek aday olarak altıncı kez genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, hem kurultay yorgunluğunu atmak hem de...

CHP'nin 37'nci Olağan Kurultayı'nda tek aday olarak altıncı kez genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, hem kurultay yorgunluğunu atmak hem de bayram tatilini geçirmek için Antalya'ya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçen hafta sonu Ankara'da Bilkent Odeon Gösteri Merkezi'nde yapılan 37'nci Olağan Kurultayı'nda, tek aday olarak girdiği seçimde bin 251 delegenin oyunu alarak, altıncı kez Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, tatil için Antalya'ya geldi. Hem kurultay yorgunluğunu atmak hem de Kurban Bayramı tatilini geçirmek için geldiği Antalya'da bir otelde kalan Kılıçdaroğlu'nu, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşan Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP liderinin partililere yaptığı bir çağrıyı açıkladı.

"ENERJİMİZİ İKTİDAR OLMAYA HARCAYALIM"

Bayar, 'Sayın Genel Başkanımızdan çağrı' notuyla;

"Parti içi konuları basında değil, içimizde konuşalım. Enerjimizi iktidar olmaya harcayalım. Kurban Bayramı'nı Antalya'da ailesiyle birlikte geçiren Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek, bayramını tebrik ettim. Genel Başkanımızın hepinize büyük selamları var. Genel Başkanımızla kurultay, ülkenin genel sorunları üzerine konuştuk" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'da

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler