Bozkurt Teşkilatı'na büyük ilgi

Bozkurt Teşkilatı'na büyük ilgi

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan gazeteci Saffet Yenigün'ün henüz bir haftada ikinci baskısını yapan 'Bozkurt Teşkilatı' adlı romanının imza günü siyasetten, iş dünyasına kadar geniş bir kesimden büyük ilgi gördü.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan gazeteci Saffet Yenigün'ün henüz bir haftada ikinci baskısını yapan 'Bozkurt Teşkilatı' adlı romanının imza günü siyasetten, iş dünyasına kadar geniş bir kesimden büyük ilgi gördü.

Antalya'nın Kemer ilçesinde ikamet eden gazeteci Saffet Yenigün'ün yeni çıkan romanı 'Bozkurt Teşkilatı' büyük ilgi gördü. Geçen günlerde çıkan kitabın ilk baskısı henüz bir hafta olmadan tükendi. Kurban Bayramı'nın ardından ikinci baskısı çıkacak olan kitabın tanıtımı ve imza günü Kemer'de yapıldı.

KEMER PROTOKOLÜ YALNIZ BIRAKMADI

İmza törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gönen, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya, Kemer G-Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Dr. Orhan Yeşilli, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Belediyesi eski Başkanı Hasan Şeker, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Aka, İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı İlhami Okudan ve ekibiyle Kemer'in iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

bozkurt-teskilatina-buyuk-ilgi.jpg

BAŞKANDAN TEBRİK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer'in değerli isimlerinden gazeteci kardeşimiz Saffet Yenigün'ün yurt çapında ses getiren ve henüz birinci haftasında ikinci baskıyı yapan kitabı dolayısıyla tebrik ediyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Romanının daha nice baskılara ulaşması temennisiyle çok sayıda kitaba daha imza atmasını samimiyetle istediğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.

OKURLARA TEŞEKKÜR

Saffet Yenigün, bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, kitabın gördüğü ilginin mutluluk verici olduğunu söyledi. Yenigün, "Kitabın henüz birinci hafta dolmadan ikinci baskısını yapıyor olması ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Tüm okurlarımıza ve Kemer'de bu anlamlı günde beni yalnız bırakmayan tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler